03
okt

VILT VEELZIJDIG 🗓

van tot
Gepland Exposities

Verslag van de tentoonstelling “Vilt Veelzijdig”

Eens in de 2 jaar organiseert de Viltregio Noord Holland en Flevoland de tentoonstelling “Vilt Veelzijdig” in Het Weefhuis in Zaandijk. De vorige keer was het in Corona tijd, maar nu konden we het gelukkig weer op een normale manier organiseren. 15 leden van onze regio durfde de uitdaging aan om hun werk te laten zien. Op vrijdag 24 november zijn we onder leiding van Carine v/d Molen aan de slag gegaan met Linda de Beer, Netty Conijn, Mathilde Pielkenrood, Ellen de Beer en Willeke Paauwe om er weer een mooie tentoonstelling van te maken. Carine had aan de hand van foto’s al een indeling gemaakt waar alles moest komen te hangen. In 2 uur tijd heeft alles een mooi plekje gekregen en konden we zaterdag en zondag 25-26 november iedereen ontvangen. Het Weefhuis is een prachtige plek om het werk op te hangen.

De  volgende leden hebben meegedaan aan de tentoonstelling:
Corrie Balk, Mickey Roelse, Marian Bosch, Jolanda Smit, Carine v/d Molen, Jose Dircken Carla Ziere, Linda de Beer, Anke-Marth Jurg,  Mathilde Pielkenrood, Nettie Conijn, Marjolein van Boordt, Lydie Warmerdam, Liesbeth Wieberdink en Amber Paans.

De tentoonstelling was een groot succes en ruim 150 mensen hebben de tentoonstelling bezocht, zowel viltsters als bezoekers waren verbaasd hoe veelzijdig vilt toch is. Deze dagen waren de maakster aanwezig om uitleg te geven over het werk en wat vilt voor hun betekend, dit werden vaak leuke gesprekken. Ondanks het vele werk om het te organiseren is het weekend zelf altijd een feestje en daar doen we het toch voor.

Zie meer fotos op de pagina van regio Noord Holland/Flevoland

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...