Overijssel

Regioagenda 2021

Datum:
Thema:
Locatie:

Op dit moment is er geen regiocoördinator in Overijssel. Lijkt het jou iets om viltbijeenkomsten te organiseren in deze regio? Benieuwd wat dit inhoudt? Informeer eens bij Caroline Grootenboer

E-mail: carolinegrootenboer@gmail.com

Bijeenkomsten in Overijssel

Omdat in Overijssel geen regiocoördinator is, kunnen jullie zelf bijeenkomsten organiseren en bijwonen. Denk aan bijeenkomsten om met elkaar te vilten of bezoek samen met een groepje een museum, beurs/markt of expositie. Wat betreft het organiseren van een viltbijeenkomst is het van belang de verenigingsvoorwaarden in het oog te houden; het gaat om de gezelligheid, contact en het inspireren van elkaar. Het zijn dus géén cursussen. Je kan voor deze bijeenkomsten als organisator een bijdrage vragen van €0,- tot €5,-. Organiseer je een bijeenkomst?
Mensen die zich aanmelden worden door de organisator van de bijeenkomst verder op de hoogte gehouden na aanmelding. Deze persoon gaat met respect om met de gegevens.
Als organisator geef je door:

  • Datum van de bijeenkomst
  • Waar, welke plaats
  • Tijd
  • Kosten €5,- of €7,50 maar als het goed is, is het thuis bij mensen en huren ze geen ruimte. Anders kan het gezien worden als cursusgeld voor atelierhouders?
  • Thema, wat is er te doen
  • Contactpersoon wie het organiseert
  • Contactpersoon voor aanmelden
  • Deadline aanmelden

Stuur je bijeenkomstgegevens naar de websitebeheerder:
 infowebsitevkg@gmail.com (met vermelding aanvulling regiopagina Overijssel )

Regiogroep Overijssel

Het was een leuke /boeiende ochtend, er was een voorbereidingsgroepje bezig geweest en dat had eigenlijk de alarmbellen moeten laten afgaan. maar nee we begonnen onverschrokken aan het viltwerk dat is beschreven in Viltcontact…. Verbinden…..De beste verbinding was tussen de meer gevorderde vilsters en de nog niet met deze techniek bekende mensen….Goede sfeer , inspirerende omgeving van Femke’s atelier en resultaten die thuis nog enige afwerking nodig hadden. Lidewij Femke en Yvon hadden al een werk gemaakt en Yvon had een bijzonder werkstuk gemaakt waar ze dertien uur aan gewerkt had….. Het geeft maar weer aan dat je kunt werken op alle niveaus en dat het delen van kennis en ontmoeting centraal staat.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...