05
okt

UITLEEN TEXTIELBIBLIOTHEEK

Op 1 oktober is de vernieuwde site van de Textielbibliotheek online gegaan. De oude website voldeed al langer niet aan de wensen. We zijn blij dat er nu een hedendaagse site voor iedereen ter beschikking staat met foto’s en inhoudelijke informatie. Dat maakt het zoeken een stuk makkelijker.

De bibliotheek, onderdeel van Museum de Kantfabriek, bevat meer dan 12.000 boeken en tijdschriften over textiel- en handwerktechnieken en textielhistorie. U vindt er een schat aan informatie en op openingstijden bent u van harte welkom om naar harte lust te snuffelen. De vrijwilligers van de bibliotheek staan u graag te woord en helpen bij het zoeken naar de door u gewenste boeken. Op de website van de bibliotheek, te vinden via www.museumdekantfabriek.nl, staan alle titels en schrijvers vermeld. Dus bent u op zoek naar een speciaal boek, kijk even op de website of het in het bestand staat.

Lenen van boeken kan tegen een kleine vergoeding. Het bijzondere van de vernieuwde website is ook dat u boeken en tijdschriften makkelijker online kunt bestellen en op verzoek kunnen worden toegestuurd. U betaalt wel de portokosten. U vindt in de bibliotheek niet alleen de boeken van de Kantfabriek maar ook van de handwerkverenigingen LOKK (kant) en Weefnetwerk.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...