15
mrt

Annulering alle VKG-activiteiten

In de komende weken staan diverse VKG activiteiten op het programma. Regiodagen in het hele land en de Landelijke dag (op 18 april aanstaande) in Amersfoort.
 
Het is een onrustige tijd. Ons dagelijks leven wordt sterk beïnvloed door het coronavirus.
In navolging van de meest recente richtlijnen van de Nederlandse regering voor het coronavirus (COVID-19) is er alle reden om groepsactiviteiten tijdelijk op te schorten.  Immers de gezondheid en veiligheid van ons allen heeft de hoogste prioriteit.
 
Dit betekent concreet:                    

  • Alle regiodagen zijn voorlopig opgeschort; De landelijke dag op 18 april aanstaande in Amersfoort wordt afgezegd. We kijken naar een nieuwe datum, reeds betaalde bijdrage wordt terugbetaald;
  • De ledenvergadering van 18 april komt daarmee te vervallen. Er zijn agendapunten die om goedkeuring van de leden vragen. We zullen je hierover binnenkort informeren (schriftelijk en via sociale media) en daarin vragen om toestemming;
  • Zondag 22 maart a.s. komt het bestuur bijeen en beraden we ons over verder te nemen stappen;

Tot slot: We doen ons uiterste best om iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te houden. Maar het valt niet uit te sluiten dat dit in sommige gevallen niet lukt. We hopen op je begrip hiervoor.Als in deze nieuwsbrief niet al je vragen zijn beantwoord: laat het ons dan weten. We zullen er alles aan doen om met je mee te denken zodat we samen deze ongemakkelijk tijd het hoofd kunnen bieden.
 
Hopelijk blijft de inspiratie stromen en kan het vilten weliswaar in beperkte kring, doorgaan. Maar belangrijker, blijf vooral gezond!
 
Namens het bestuur VKG
  
Marion Lappenschaar, Voorzitter

P.S. Onze nieuwe website is vanaf dinsdag beschikbaar. Deze overzetting betekent ook dat we even per mail moeilijk bereikbaar kunnen zijn. Krijg je binnen een paar dagen geen reactie stuur hem dan even opnieuw.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...