Overijssel

regiogroep Overijssel

 

Op dit moment is er geen regio coordinator in Overijssel. Lijkt het jou iets om viltbijeenkomsten te organiseren in deze regio? Benieuwd wat dit inhoudt?  Informeer eens bij

Caroline Grootenboer

Bijeenkomsten andere regio’s


Via de website kan je zien wat voor bijeenkomsten andere regio’s organiseren. Je mag je hiervoor opgeven maar je kan pas deelnemen als er plek over is. De leden uit de betreffende regio hebben voorrang.
 

BIJEENKOMSTEN IN OVERIJSSEL.

Omdat in Overijssel geen regio coördinator is, kunnen jullie zelf  bijeenkomsten organiseren en bijwonen. Denk aan bijeenkomsten om met elkaar te vilten of bezoek samen met een groepje een museum, beurs/markt of expositie. Wat betreft het organiseren van een viltbijeenkomst is het van belang de verenigingsvoorwaarden in het oog te houden; het gaat om de gezelligheid, contact en het inspireren van elkaar. Het zijn dus géén cursussen. Je kan voor deze bijeenkomsten als organisator een bijdrage vragen van €0,- tot €5,-. Organiseer je een bijeenkomst?

Mensen die zich aanmelden worden door de organisator van de bijeenkomst verder op de hoogte gehouden na aanmelding. Deze persoon gaat met respect om met de gegevens.
Als organisator geef je door:

  • Datum van de bijeenkomst

  • Waar, welke plaats

  • Tijd

  • Kosten €5,- of €7,50 maar als het goed is, is het thuis bij mensen en huren ze geen ruimte. Anders kan het gezien worden als cursusgeld voor atelierhouders?

  • Thema, wat is er te doen

  • Contactpersoon wie het organiseert

  • Contactpersoon voor aanmelden

  • Deadline aanmelden

 

Stuur je bijeenkomstgegevens naar de websitebeheerder:
 infowebsitevkg@gmail.com (met vermelding aanvulling regiopagina Overijssel )

 

1/5

regiogroep Overijssel

 

Het was een leuke /boeiende ochtend, er was een voorbereidingsgroepje bezig geweest en dat had eigenlijk de alarmbellen moeten laten afgaan. maar nee we begonnen onverschrokken aan het viltwerk dat is beschreven in Viltcontact.... Verbinden.....De beste verbinding was tussen de meer gevorderde vilsters en de nog niet met deze techniek bekende mensen....Goede sfeer , inspirerende omgeving van Femke’s atelier en resultaten die thuis nog enige afwerking nodig hadden. Lidewij Femke en Yvon hadden al een werk gemaakt en Yvon had een bijzonder werkstuk gemaakt waar ze dertien uur aan gewerkt had..... Het geeft maar weer aan dat je kunt werken op alle niveaus en dat het delen van kennis en ontmoeting centraal staat.

ViltKontaktGroep
de Nederlandse viltvereniging

websitebeheer

© 2016 Gerine Dubbeldam
 

Voorzitter: Marion Lappenschaar Mail Marion

Secretaris en PR: Ineke Buurman Mail Ineke

Ledenadministratie: Cathrien Zegel Mail Cathrien

Penningmeester:  Saskia Michels  Mail Penningmeester

Regio’s / Markten en Manifestaties:

Caroline Grootenboer Mail Caroline