29
sep

WOL IN BEWEGING 🗓

van tot
Gepland Activiteiten VKG Agenda Exposities

Van vrijdag 9 oktober t/m zondag 18 oktober doet Het Wolatelier Schaapskooi Bergen in de bezoekersruimten mee aan de Kunst10daagse van Bergen met ‘Wol in Beweging’.

Verschillende kunstwerken van wol zijn te bezichtigen zoals gobelins, weefwerken, diverse viltobjecten van verschillende technieken. Gebreide werken etc. Te veel en te divers om hier alles te benoemen.
In de Schaapskooi zelf staan de schapen waarvan wij de wol hebben mogen gebruiken! Tevens kunt u daar kennis maken met verschillende technieken: spinnen – kaarden – weven -breien – prikvilten enz. 
De Twin Beers zijn er met geweldige knuffels en er is een kraam met aan wol gerelateerde attributen. Uiteraard zijn er mooie wollen artikelen te koop voor de ontspanning thuis.

Er is geen pin aanwezig!! We zijn geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Alles volgens de richtlijnen van het RIVM. Handen ontsmetten bij aankomst. Naam en telefoon nummer opgeven .

Adres: Schaapskooi Bergen, Zeeweg 2, 1861 PZ Bergen (NH). Gratis parkeren , 100 meter voorbij de Schaapskooi op het parkeerterrein van PWN.
http://www.schaapskooi-bergen.nl

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...