PR & Communicatie

22
aug

REDACTIE VILT 🗓

Gepland Nieuws Vacatures

Hou jij van vilt en vind je het leuk anderen te inspireren?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom dan het redactieteam van het tijdschrift VILT versterken. Elk halfjaar maken we een nieuwe uitgave om de VKG leden te inspireren en te informeren.

We schrijven over de regio’s, landelijke activiteiten van de ViltKontaktGroep, exposities, over viltwerk van leden en van lokale en internationale hobby en professionele viltsters. 

We zoeken mensen die plezier hebben in het schrijven van korte artikelen of van verslagen die gaan over onze activiteiten. Lijkt het je leuk vilters te interviewen en daar verslag van te doen? Dan ben je welkom in ons enthousiaste team.

Daarnaast zoeken we leden ter aanvulling van de redactie die willen helpen met diverse taken achter de schermen. Zoals het verzamelen van de kopij, het onderhouden van contacten met schrijvers, het beantwoorden van mails, en het bijhouden van de kopij in dropbox. Een combinatie van taken kan natuurlijk ook. 
Het zou het fijn zijn als je enige ervaring hebt met de schrijfpen maar dat is geen vereiste. Enthousiasme en inzet wel!

Heb je hier zin in, of wil je een keer meedraaien met ons om het te ervaren?

Neem dan contact op met Brigit Huijbens of Rianne Vermeulen e-mail; kopijviltkontakt@gmail.com.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...