14
jul

BESTUURSLEDEN

Op de landelijke dag in april hebben we als bestuur aangegeven dat we volgend jaar, na een periode van 4 jaar allemaal stoppen met ons bestuurswerk. Het bestuur is op dit moment niet voltallig na het vertrek van Anneke en Caroline. Doordat de vacante functies nog steeds niet zijn opgevuld is er een dringende behoefte aan bestuursleden voor nu en met ingang van 2022!!!
.
Wat betekent dat? Zonder bestuur kan een vereniging niet bestaan, dan zou dit dus het laatste jubileum zijn en dat zouden we heel erg jammer vinden van onze mooie vereniging.

Misschien zien jullie op tegen verantwoordelijkheden die je hebt als bestuurslid, maar we zijn een (ook financieel) goed lopende vereniging met een goede verzekering en weinig grote risico’s. En als bestuurslid maak je veel mee, ontmoet je veel mensen en kun je bijdragen aan de vereniging.
We zoeken bestuursleden voor de volgende taken: voorzitter, penningmeester, secretaris, PR / Tijdschrift VILT, Regio’s / voorbereidingsgroep.
En natuurlijk zijn duo-rollen ook bespreekbaar.

Mocht je interesse hebben en vrijblijvend met één van ons willen afspreken, neem dan contact met ons op via secretariaat@viltkontaktgroep.nl of rechtstreeks met één van ons: Marion, Saskia of Ineke (zie contactgegevens).

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...