12
jul

HANDWERKFESTIJN DIABETESFONDS 🗓

from to
Gepland ical Google outlook Activiteiten Agenda

Met een steeds groter groeiende groep enthousiaste vrijwillige medewerkers hoopt Marja Leijtens dit jaar het 14de Handwerkfestijn voor het Diabetes Fonds weer te mogen organiseren. De markt voor creatievelingen met allerlei handwerkmaterialen, stoffen en wol.  

De 14de editie van hét Handwerkfestijn

De 14de editie van het Handwerkfestijn in Hoevelaken verdelen we dit jaar over 3 verkoopdagen zodat we het aantal bezoekers over meerdere dagen kunnen verdelen en beter afstand kunnen houden van elkaar:

  • Donderdag 2 september 2021
  • Vrijdag 3 september 2021
  • Zaterdag 4 september 2021

Locatie: Harco Hoveniers, Hogebrinkerweg 50, 3871 KN Hoevelaken.

Marja Leijtens organiseert samen met tientallen vrijwilligers jaarlijks dit prachtige evenement. De opbrengst van het Handwerkfestijn gaat naar onderzoek naar diabetes type 1.

Gezocht

Heb je nog materialen, pakketten of boeken op het gebied van handwerken en andere handvaardigheidstechnieken die ongebruikt blijven liggen? Geef ze een tweede ‘leven’. Marja zoekt altijd:

  • Schenkingen: materialen op het gebied van handwerk- en handvaardigheidtechnieken. I.v.m. de grote hoeveelheid tijdschriften, die al in de opslag liggen, graag eerst overleggen.
  • Medewerkers voor de verkoop van handwerk- e.a. handvaardigheid materialen en pparkeerbegeleiders.
    Op donderdag 2 september, vrijdag 3 september en zaterdag 4 september 2021 van 10:00-17:00 uur. Organisatorisch gezien gaat de voorkeur uit naar een hele dag. 
  • Sponsoren

Voor meer informatie, neem contact op met Marja via de email: marjaleijtens@kpnplanet.nl. Of bekijk de Facebookpagina van het Handwerkfestijn.

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...